КНИГИ

All That I Am
Вълко Донев

Електронна книга

Потопете се в мрачния свят на изгубената любов и надежда с „Всичко, което съм“, завладяваща колекция от поезия с мрачни настроения от Вълко Донев. Черпейки вдъхновение от мистиката на скандинавската култура, особено от енигматичните истории за викингите, Донев изплита поетичен гоблен, който навлиза в дълбините на човешките емоции със сурова интензивност.

Във „Всичко, което съм“ Вълко Донев изследва сложността на изгубената любов и разбитите надежди, навлизайки в сенките на човешкото сърце с натрапчиви и емоционални стихове. Стиховете му улавят мъката от несподелена любов, болката от разбито сърце и копнежа за изкупление, рисувайки ярък и трогателен портрет на човешкото състояние.

Пропит с духа на скандинавската култура, поетичният глас на Вълко Донев резонира със суровостта на духа на викингите, извиквайки образи на древни битки, замръзнали пейзажи и ехото на отдавна изчезнали легенди. Думите му са мощна смесица от меланхолия и мистицизъм, въвличайки читателите в свят, в който любовта и надеждата се преплитат с мрак и отчаяние.

Език - Английски

© 2023 Вълко Донев, Автор

Свалете книгата от онлайн книжарниците:All That I Am

Графики
Боян Донев

Електронна книга

"Боян Донев - Графики" е завладяваща колекция от графики на известния български художник Боян Донев. Обхващайки три десетилетия от 1991 до 2023 г., тази книга е визуално пътешествие из сложния и провокиращ мисли свят на черно-белите рисунки.

С набито око за детайлите и уникален артистичен стил, рисунките на Боян Донев са свидетелство за неговата креативност и въображение. Много от творбите му са пропити с чувство на меланхолия, докато други са примесени с хаплив сарказъм, предлагайки остър коментар за сложността на човешкото състояние. Метафорите изобилстват в рисунките на Боян Донев, приканвайки читателите да се впуснат в пластовете от значение, скрити във всяко произведение.

Черпейки вдъхновение от гръцката митология и класическата литература, рисунките на Боян Донев са смесица от древни приказки и съвременни интерпретации. Неговите сложни рисунки предизвикват усещане за безвремие, тъй като той умело преплита миналото и настоящето във визуална симфония от емоции.

Език - Английски

© 2023 Боян Донев, Автор

Свалете книгата от онлайн книжарниците:Boyan Donev - Drawings

Дрън-Дрън
Мила Василева

Електронна книга

"Дрън-Дрън" е колекция от разкази, поезия и афоризми, които дават остроумен и хаплив коментар за съвременното общество и живот. Българското заглавие "Дрън-Дрън" е ономатопеична фраза, която имитира звука на безсмислено бърборене или празнословие, често използвано за предаване на усещане за тривиалност или празнота.

В този контекст заглавието отразява сатиричния и хумористичен тон на книгата, подсказвайки, че историите, поезията и афоризмите в нея са умни и проницателни наблюдения върху абсурдите и странностите на модерния живот, поднесен с доза остроумие и хаплив хумор.

Език - Български

© 2023 Мила Василева, Автор

Свалете безплатно книгата от онлайн книжарниците:Blah-Blah

Цигари
Мария Канева

20 стихотворения от Мария Канева, свити като цигари в кутия.

Ръчна изработка, ограничен тираж.

Език - Български.

© 1993 Мария Канева, Автор

© 1993 Боян Донев, Дизайн и оформление.

Maria Kaneva - Cigarettes

Кибрит
Мария Канева

15 стихотворения от Мария Канева, събрани в цигарена кутия.

Ръчна изработка, ограничен тираж.

Езици - Български, Английски.

© 1997 Мария Канева, Автор

© 1997 Боян Донев, Дизайн и илюстрации.

Maria Kaneva - Matchbox

Писмо в бутилка
Мария Канева

20 стихотворения от Мария Канева, навити като писмо в бутилка

Ръчна изработка, ограничен тираж.

Език - Български.

© 1999 Мария Канева, Автор

© 1999 Боян Донев, Дизайн и илюстрации.

Maria Kaneva - Message In A Bottle

Услуги

Предлагаме дизайн, оформление и илюстрация на традиционни и електронни книги.
За повече информация и запитвания:

Contact Us

© 1991-2023 Old Times Art Studio.